Verslaan van de thundersnow met dit seizoen de beste parkas

Met de dreiging van bijbelse klinkende thundersnow aan de horizon is het is tijd om laag-up- en er geen betere manier dan met een dikke, isolatie boordevol parka jas. parajumpers jas. In tegenstelling tot degenen die beroemd gemaakt door Liam Gallagher en vriendjes tijdens de explosie van Brit-Pop, zijn degene die u in de winkels nu vinden zult echter veel meer luxe, parajumpers sale, veel meer uitgerust en veel meer warm. Dit betekent dat niet alleen zal een van deze jassen werken over uw jeans, maar zal ook slip trimly over uw pak voor werk – Kortom, het zal uw metgezel all-dress-code. parajumpers sale dames. Hier, we ronde-up toastiest, beste mannen parka’s die u zien zal door naar het voorjaar.

Heren Sale – Parajumpers Kopen – Winter Jas – Right Hand Black – Sport Styles

We onderzochten wat maakt een warme jas warm–strak stiksels en waterdichtheid zijn twee sleutelfactoren–zodat u gezellig kon blijven wanneer de temperaturen duik. parajumpers ugo blauw. Onze zoektocht naar de warmste winterjas draaide deze vijf down gevulde jassen.

Shoplog Zara, H&M en Parajumpers! – YouTube

Warmte rating: 4 Details: Long (46 1/2 inch naar hem), hits halfhoge; 3 3/4 pond; waterdicht; winddichte Bottom line: Lands’ End, opgericht in Chicago, de Forens vacht met de Windy City in het achterhoofd ontworpen. Deze 650-fill ganzendonzen jas is frumpier dan anderen, parajumper jas dames, en wij hadden liever een hood zip-off en snaps in plaats van knopen over de rits van de borst. Maar de geïsoleerde kap cinch wind om buiten te houden. Wij vonden de lengte, de storm manchetten, Pass Through-zakken en hoge kraag die rond onze gezichten belanden. Wij vonden de prijs nog beter. Deze jas zal houden u warm en droog. Een makkelijk te halen voor onze best-buy-aanbeveling.

Parajumpers Young jassen Webshop | fashion kleding for kids & teens

Warmte rating: 3.5 Details: driekwart (35 inch naar hem), hits de knie; 3 1/2 pond; waterdichte Bottom line: North Face maakt andere down parka’s, met inbegrip van de enkels lengte ‘Triple C’ en de knie-lengte “Metropolitan,” zowel met hogere kwaliteit 700-vulling naar beneden. Maar geen van die wind-bestendig of waterdicht is. Dus als u op zoek bent naar warmte, is de Arctic Parka je jas. parajumpers jas heren, Deze parka knie-lengte is verheven, langer, een pond zwaarder en 50 dollar goedkoper dan de versie van Parajumpers, waardoor het onze eerste runner-up. Hoewel deze 550-fill ganzendons vacht technisch niet winddicht is, vonden we dat het zelfs de sterkste stormen geweerd. Wij willen alleen dat deze jas kwam in een langere, enkel lengte.

Een van onze warmste parka’s ooit, deze bommenwerper heeft een duurzame waterafstotende coating en super hoge 675 vulling-kracht van ethisch sourced omlaag kunt trotseren de elementen. parajumpers jas kind. Het is vol met zakken en ontworpen met details zoals binnenste en buitenste storm kleppen, wol manchetten en een namaakbont chin guard, zodat deze jas zo warm mogelijk is.

Ingericht met communautaire vulso t-shirt en FRAME le mager satine.

Couture parka’s hebben hun weg naar beneden de Vetements landingsbaan maanden geleden, maar omdat ze niet daadwerkelijk klapopslag tot November, parajumper maat 176, we zijn in de markt naar een alternatief voor het tij ons over tot dan. Vooruit, 15 opties die we liefhebben — met inbegrip van de Canadese gans jas die geïnspireerd zijn couture-tegenhanger.

Geef een reactie